Pijn Reset Massage aanbod

Welkom bij ons exclusieve aanbod, waar jouw welzijn centraal staat.

Of je nu gerichte spierklachten wilt aanpakken met de
Pijn Reset Massage
of verlangt naar algehele ontspanning via de
Total Body Reset Massage
, wij staan klaar om jouw reis naar verlichting te begeleiden.

Diepgewortelde kennis ontmoet hier persoonlijke zorg. Duik in de details hieronder en voel je op je gemak; je bent in deskundige handen.

Ervaar een Transformatie als nooit tevoren met deze Exclusieve Super Promotie!

Body & Mind Reboot

**aanbod onder vorwaarden

Stel je een vrijheid voor die je in jaren niet hebt ervaren, een soort ontspanning die verder gaat dan het fysieke, en zich nestelt tot in de diepste hoeken van je geest. Het is tijd om jezelf de luxe te gunnen van totale vernieuwing, zowel lichamelijk als mentaal. 

Duik diep in een revitaliserende reis met de samensmelting van twee baanbrekende methoden: de Total Body Reset en de BRTT-sessie.

Dit zijn geen gewone behandelingen, maar een gouden ticket naar het opnieuw claimen van je welzijn.

Met de Total Body Reset, laten we geen enkele spierspanning onaangeroerd. Voel hoe je spieren zachtjes worden losgemaakt, elke knoop en spanning smelt weg, waardoor je lichaam zich opent naar een niveau van ontspanning dat je bijna was vergeten.

Vervolgens brengt de BRTT-sessie je nog dieper in je reis van heling, door oude emoties en herinneringen die als stille lasten op je lichaam wegen, te onthullen en los te laten.
Via ademhaling en specifieke oefeningen geven we het lichaam de kans en de toestemming om oude, opgeslagen energie weer los te laten en processen ter vervolmaken.
Het is tijd om de ketens die je al jaren vasthouden, te verbreken.

Maar dat is nog niet alles. We nodigen je uit voor een marathon van wellness die duurt tussen 5 en 6 uur, een tijdsbestek waarin we beloven je naar een staat van ontspanning te brengen die zo diep en vervullend is, dat het lijkt alsof je in eeuwen niet meer zo gevoeld hebt.

En omdat we geloven dat iedereen deze ervaring verdient, bieden we dit alles nu tijdelijk aan voor de ongelooflijke prijs van een Total Body Reset (150€ in de praktijk, 200€ aan huis) !

Een aanbod zo verleidelijk, het is simpelweg onmogelijk te weerstaan.

Gun jezelf het geschenk van hernieuwde energie en vrijheid.

Maak vandaag nog je afspraak en stap in een wereld van pure ontspanning en genezing, tegen een aanbieding die een absolute no-brainer is!


** Dit aanbod is enkel mogelijk indien je voldoet aan de toelatingsvoorwaarden van een BRTT sessie. Dit zal worden gecommuniceerd na het invullen van het intake formulier.

Klantenervaringen

Hun ervaringen zeggen meer dan mijn woorden.

Pijn Reset Massage

Aan huis (80€/uur) of in de praktijk (60€/uur)

Bij de Pijn Reset Massage focussen we op jouw unieke situatie.

De duur van de behandeling?
Die varieert, afhankelijk van de complexiteit van jouw klachten.

Soms brengen we al verlichting in een enkel uur, terwijl andere situaties een intensievere aanpak van twee uur of zelfs opeenvolgende sessies vragen.

Mijn benadering is zowel wetenschappelijk onderbouwd als intuïtief.

Ik neem niet alleen de directe spieren onder de loep, maar kijk ook naar omliggende spiergroepen en de spieren die tegengestelde bewegingen faciliteren.

Een inzicht dat ik vaak deel is dat de daadwerkelijke oorsprong van pijn soms verborgen ligt op een andere plek dan waar je het daadwerkelijk ervaart.

Samen gaan we op zoek naar de kern van het probleem, zodat je het comfort en herstel vindt dat je verdient.

Maak een afspraak

Total Body Reset

Aan huis (200€) of in de praktijk (150€)

Tijdens een Total Body Reset massage nodig ik je uit voor een zorgvuldige reis van je hoofd tot je voeten, een tocht die wel tot 3 uur in beslag kan nemen.

Die sluimerende triggerpoints die zich onopgemerkt in je spieren hebben genesteld?

Met precisie en toewijding nodig ik ze uit om plaats te maken voor ontspanning. Ze verdwijnen in een handomdraai.

Mijn benadering is gebaseerd op de unieke verbindingen in jouw lichaam, de zogenaamde ‘anatomy trains’. Hierdoor verzekeren we een duurzame ontspanning, in plaats van een vluchtige aanpak.

Ervaar een hernieuwing van energie, vergelijkbaar met dat eerste verkwikkende kopje koffie in de morgen.

En wees gerust, mijn doel is dat je volledig ontspannen en in harmonie de ruimte verlaat.


Maak een afspraak